Adresgegevens
Het Appeltje 5
4751 XJ Oud Gastel
Noord-Brabant Nederland
Contactgegevens
info@windmillmetalcompany.com
Tel. +31 (0)165 – 34 91 60
Terug

Onze Locatie en Faciliteiten

State-of-the-Art Warehouse

Windmill Metal Company is gevestigd in een modern warehouse met 10.000 m² overdekte opslagruimte. Ons pand is uitgerust met de modernste technologieën en geavanceerde, gespecialiseerde machines. Al onze apparatuur en werkprocessen voldoen aan de strengste milieueisen. Dankzij deze faciliteiten kunnen we efficiënt en milieuvriendelijk werken, terwijl we de hoogste kwaliteitsnormen handhaven.

Overdekte werf en laden/lossen

De werf van Windmill Metal Company is geheel overdekt en 16 meter hoog, wat veel voordelen oplevert bij het laden en lossen. Zo is het bij ons zelfs mogelijk om 40ft. Zeecontainers verticaal binnen te plaatsen en van bovenaf te laden. Deze unieke eigenschap zorgt voor een veilige en gestroomlijnde verwerking van metalen. Tevens hebben wij een laadput (loading dock) beschikbaar voor het horizontaal laden en lossen.

Bescherming tegen weersomstandigheden

Doordat al onze activiteiten binnen plaatsvinden heeft dit grote voordelen voor onze klanten. Zo worden onze metalen niet blootgesteld aan wisselende weersomstandigheden en klimaatschommelingen. Hierdoor blijven onze te verwerken producten vrij van vuil en vocht, wat resulteert in een betere kwaliteit.

Grote op- en overslagcapaciteit

Wij bieden een grote op- en overslagcapaciteit, waardoor we rekening kunnen houden met de financieringsbehoeften van onze klanten. Grote volumes kunnen wij in één keer aannemen en opslaan, waardoor we flexibel zijn in het inspelen op de vraag van onze klanten.

Logistieke toplocatie

Gelegen tussen de havens van Antwerpen en Rotterdam, bevindt Windmill Metal Company zich op een logistieke hotspot in Roosendaal/Oud Gastel. Onze locatie is eenvoudig bereikbaar en direct gelegen naast de op- en afritten van de snelweg A17. Deze strategische ligging zorgt voor efficiënte logistiek en snelle verbindingen met onze partners en klanten.

Word Partner in Duurzame Metaalrecycling

Sluit u aan bij Windmill Metal Company en ontdek hoe onze expertise, innovatieve technologieën en duurzame aanpak uw bedrijf kunnen helpen met het efficiënt recyclen van non-ferro metalen. Laten we samen werken aan een groenere toekomst.

Deze website plaatst cookies op uw computer. Cookiebeleid